2010. december 29., szerda

Nagy karácsonyi körkép


Hazaértünk. Tele vagyunk élményekkel, ajándékokkal, sütivel és mosásra váró ruhával :) Hangucit nagyon felrázták az események, az elmúlt 4 napban egy pillanatra sem volt hajlandó megállni, megülni egy helyben. A karácsonyfák iránti érdeklődése egyenes arányban csökkent a látott fák számával. A negyedik fára szinte egy pillantást sem vetett, annál nagyobb volt az öröme, amikor hazatérve konstatálta, hogy a miénk is megvan még. Mert hát ugye mégiscsak ez az igazi :) Legjobban a Mamáknak, Papáknak örült, aztán az ajándékoknak és persze a gesztenyés sütiknek, óriás túrórudiknak. Kedvenc elfoglaltsága a szaloncukor dobálás volt és az imádott ablakban leskelődés. 
Már eddig is elég ügyesen kifejezte magát, általában a kezdő szótagot ismételgette, ha megtetszett neki egy szó. Aztán egyszercsak hatalmas ovációt hallottam a nappaliból, Hanga azt mondta 'köszönöm' :)) Egyik kedvenc elfoglaltsága hónapok óta a kérem-tessék-köszönöm játék, órákig el lehet vele lenni a tárgyak adogatásával. Aztán többször megismételte, azóta pedig csak hanyagul odadobja 'kösz' ha adunk neki valamit. Aztán újabb szavak jelentek meg, és egyre több dolgot nevez meg a kezdőszótaggal. Egyik ebéd után pedig nem kapta meg a megszokott édességét, mire odament a hűtöhöz és 'desze-desze' kiáltásokkal követelte a desszertet :)
Hatalmas fejlődés ez néhány nap alatt, teljes izgalomban vagyunk Apacukával, hogy mi lesz a következő szó :) ( már hallom is a másik szobából, megvannak az újabb szavak: Emma, hordó :))







3 megjegyzés:

  1. boldog Új Évet nektek! A kosárkiborítós kép nagyon kifejező! :)

    VálaszTörlés
  2. Köszi :)Nektek is, meg jó költözködést!!!

    VálaszTörlés
  3. Boldog új évet Nektek is!
    Nálam a könyvolvasós kép jön be a legjobban /ilyet Roli nem csinál, ő még csak eszi a könyveket.:)/, persze a többin is nagyon cuki.:))

    VálaszTörlés