2010. július 25., vasárnap

Vizicsirke

Hatalmas strandolós nyaraláson vettünk részt Nyuszi mamáékkal, ahová minden csakitthonnehagyjuk dolgot sikerült bepakolni, kivéve a fotómasinát. Idővel talán sikerül összevadásznom néhány képet a többiektől, de addig is képtelenül élménybeszámolok.

Hangacuka hivatalosan is kiérdemelte a Vizicsirke címet. A strandon még nem mertem beengedni a babamedencébe ahol a felnőtteknek tilos kiírás ellenére legalább 4 jól megtermett Apuka pöffeszkedett , így a felfújható medencében pancsikolt naphosszat, az esti fürdés  a kádban már csak hab volt a tortán. 
Rendkívül élvezte a nagy társaságot, mindenki megkapta a maga jól kiérdemelt jóreggeltmosolyát, így az ágyból kikászálódás legalább fél órát vett igénybe :) 
Megkapta az első pirospöttyöslabdáját, amit azóta lelkesen visszagurít, ha kérjük tőle.
Elkezdett oldalazva lépegetni az asztal körül hatalmas esésekkel kísérve, de pár nap alatt már kevesebb buksikoppanást hallottunk :) Lépcsőmászó lett volna ha hagytam volna... :)
Legyeket kergetett, sikítva ágyatrángatott, világítós gumisünt hurcolászott, görögdinnyét gurított, Papaszakállat tépkedett, Körösparton aludt, platánfák alatt szúnyogokat csapkodott, egy fél fogat kinövesztett, és mosolygott mosolygott mosolygott...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése