2010. július 12., hétfő

Morzsák

Mostanában annyira sűrű az élet, hogy csak néhány fotómasinával elkapott pillanat lejegyzésére marad időm. Pedig annyi minden történik ...

Végre megtaláltam a kedvenc főzelékét, ugyanis a zöldségekért nem nagyon lelkesedik a Kisasszony. A borsó-kukorica-bébirépa sajttal egyvelegért pedig úgy nyitja a száját hogy öröm nézni. A gyümölcsök továbbra is a kedvencei, naponta lecsúszik 2-3 jólmegtermett őszibarack, 1 banán és még éppen amit sikerül beszerezni. 

A felállást már jól kifejlesztette, képes belemászni a pihenőszékbe és hajmeresztő mutatványokat bemutatni állva, mint aki éppen szörfözik. Ritkán esik oldalra, ügyesen a fenekére huppan. Szeret üldögélve szöszmötölni és még mindig mindent a szájába gyömöszöl. Ma egy hangyát kergetett mászva a szobában, még jó hogy nem tudta elkapni :)

Hintázás közben szeret dudálni, ha mondom neki hogy dudd-dudd. Mostanában nem szeret integetni, de majdcsak visszajön a kedve hozzá :)

Makrancos Kata lett, néha olyan akaratos hogy földhöz vágja magát. Apacukával próbáljuk visszaszorítani az akaratoskodást, ha nagyon sír valami után amit elveszünk tőle, inkább adunk helyette mást, vagy eltereljük a figyelmét énekléssel és viccespofavágással . Reméljük hosszútávon is működik ez a módszer :)

Imád könyvet lapozgatni. Az este második fénypontja, (a fürdésé az első hely:)  az Anyacukával együtt lapozgatósmesélős ágyonhasalós program.

Nappal alig akar aludni, hiszen kinek is lenne kedve amikor minden olyan érdekes körülötte. Maximum kétszer fél óra, jobb napokon kétszer egy...

Hirtelen ennyi apróság jutott eszembe, meg persze ennyire volt időm .




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése