2011. július 6., szerda

Álmos

Újra és újra bedőlök az alábbi jelenetnek. Álmos. Hétmérföldes nézéssel. Közli hogy 'alszok' és odamegy a kiságyhoz. Kéri az alváshoz jól megérdemelt cumit és Aslant. Beteszem az ágyba, majd nem alszik. Méghogy nem alszik. Ez nem kifejezés: páros lábbal ugrál az ágyban és sikítozik, nevet a sötétben, majd egy kis idő elteltével könyörgő hangon kiabálja 'kiszállsz'...


5 megjegyzés:

 1. ÓÓ, ez nagyon is ismerős :D Hová merült el szép szemed világa, aztán meg jól ki vagy nevetve:) Szerintem az időjárás is ludas, Hanna is nehezebben alszik el.

  VálaszTörlés
 2. :) Egyem meg. Az liliputis puhacipőcske a lábán? Néztem én is, de nem mertem rendelni, ezeket csak bentre lehet használni, ugye?

  VálaszTörlés
 3. Tuti: Válaszoltam ám a múltkor is :) nem Liliputi hanem Cinege cipő, szerintem bentre való, de ha rámész az oldalukra (http://www.cinegecipo.hu/) ott vannak kintre való puhatalpú szandik :)

  VálaszTörlés
 4. Édes, ravasz lány... :) Most olvastam a hófordulós beszámolót is, ezek szerint Hanga kétnyelvű lesz? De jó neki, már most irigylem :) Evi is pont így használja a kiszállsz szót, és ő is pont 6ig tud sorban számolni :)

  VálaszTörlés
 5. Zsófi, háát, örülök ha másfél nyelvű lesz :)) vagy ha bármi haszna is lesz a dolognak. Kb napi 1 órát mesélünk, mondókázunk stb. angolul, meglátjuk mi lesz belőle :)

  VálaszTörlés