2011. június 24., péntek

Bölcsi

A nagy nap: Október 17
(huhh, azt hittem jóval előbb :)
Csoport
Micimackó (milyen stílszerű :)
Hanguci megkülönböztető jele:
Napocska ( mi más lehetne? :)
Nénik:
Erika és Évi (úgy tűnik, tetszenek mindkettőnknek :)

6 megjegyzés:

  1. Wow-wow-wow!!! Én még tartogatom a posztot, írni sincs kedvem róla .... :((
    Ti maximális mellszélességgel-meggyőződéssel indultok neki??

    VálaszTörlés
  2. De jó kis jelet kapott.:) Igazán testhez álló.:D Illik Hangához. Roli 17-én már egyedül lesz a bölcsiben, addig lemegy a beszoktatósdi. Nagyon közelít az időpont...

    VálaszTörlés
  3. Nem furcsa, hogy nem lesz veled egész nap? Én jövő szeptembertől tervezem, hogy újra el kezdek dolgozni valahol, bár még tervem sincs, hogy hová.. Ezek szerint te is visszamész?

    VálaszTörlés
  4. Virág: szerencsére jó helyre megy, Apacuka munkahelyén van a bölcsi, bármikor meg tudja lesni :) ez megnyugtat. Néha én is bepánikolok, de vissza kell mennem dolgozni, nincs más választás... szóval inkább próbálom pozitívan felfogni, huhh néha nehéz, de Hangának is ezt kell látni hogy örülök

    Rolibaba: Ti már szeptember elején kezdetek? Én nagyon örülök hogy ki tudtam tolni október végére :))

    Tuti: De nagyon furcsa lesz :( elég önálló Kisember, remélem könnyen veszi majd a dolgot. Vissza kell mennem a régi helyemre, legalább van hova :)

    VálaszTörlés
  5. Mivel nálunk csak hétfői napon lehet kezdeni, ezért kezd a szülinapján. Nem akartam eltolni emiatt 1 hetet. Meg ugye a betegségeket is bele kell kalkulálni, bár remélem, hogy a Béres csepp meghozza hatását és nem sűrűn lesz beteg.

    VálaszTörlés
  6. Hű, ez tényleg nagy nap lesz, kíváncsi vagyok, hogy fogja viselni az új környezetet! :) Hanga gyönyörű a fotókon, és a pelus téma is jól kezdődik :) Az egyedül evés nálunk is most indulgat, de szerencsére még nem leltem spagettit Evi pejusában :)))

    VálaszTörlés