2011. április 7., csütörtök

FelfedezŐ



8 megjegyzés:

  1. Szuper a homokozó,Hanga is örült neki biztosan:)))

    Nálunk egy kimustrált traktorgumi a homokozó:)))

    VálaszTörlés
  2. De jóó kis homokotok van! :-)=

    VálaszTörlés
  3. Ugye, ugye :) szép sárga (:o)=

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. Szóval, véletlenül eltűntünk:) Csak annyit írtam, hogy jól sikerült a homokozó, ügyesek vagytok. Mi is összeraktuk Hannának, ő is nagyon élvezi, ugyanilyen a locsolója, csak az övé piros:D

    VálaszTörlés
  6. De jó lett!:)) Szép lett nagyon a tető is.
    Kár, hogy emeletesben lakunk.:(( De már apu is készíti Rolinak a homokozót. (Régen nekünk is a tesómmal traktorgumi homokozónk volt), és volt kis medencénk is, amit apu készített,szépen ki volt csempézve az alja, kár hogy már nincs meg, az idő megette.

    VálaszTörlés
  7. Naygon szuper homokozót készítettetek! És ami a legjobb, hogy egyedit! :)
    Most olvastam vissza a másfél éves beszámolódat is, hát nagyon ügyes már Hanga, főleg hogy ennyi mindent mond, de milyen mókás, hogy az anyát még mellőzi :) Ennek híján hogy nevez téged? :))

    VálaszTörlés
  8. Köszi a dicséreteket, a traktorgumi is jó lehetett :D én nem emlékszem milyen homokozóm volt, pedig biztos volt :)legközelebb tuti megkérdezem ha otthon járok.
    Zsófi: az a vicces hogy nem hív sehogy, ha valamit akar tőlem nyafog és akkor tudja hogy odamegyek. Ha egy képen megmutatom magam, akkor vagy néz értetlenül, vagy azt mondja Apa :) vagy néha azt hogy 'Na'. Remélem ebből lesz valami :))

    VálaszTörlés