2013. június 12., szerda

Százszorszép

Csak úgy repülnek a napok és nagyon le vagyok maradva a bejegyzésekkel...
Pedig soksok fontosság történt Micivel. Egyedül vetkőzik-öltözik. Hetekbe telt mire kifejlesztette a legnehezebb részt, a kezek ruhaujjba való helyezését :) és végül sikerült, azóta büszkén öltözködik reggelente, bár a műveletre jó sok időt kell szánni és nem lehet közben megzavarni. Koncentrál :)
Az oviban heti 4 napot tölt, már vannak barátai, főleg Rájlit Fédót meg Májkit emlegeti :) Arra a kérdésre hogy mit játszottak sokféle választ kapunk (pöttyöztünk, dákkztunk, námbör dzsekkztünk), de hogy valójában mit is játszottak azt csak az óvólányok tudják :)
Az angolja szuperjól fejlődik, helyesen használ mondatokat, utánozza a bent hallottakat. Sokat eszik, majdnem mindennap úgy kapjuk vissza hogy 2x evett ebédet.
Ma például nyakig rászáradt ragasztósan futott felém, mire az Óvólány lelkesen ecsetelte hogy mennyire élvezte a ragasztó anyagának felfedezését, amit aztán fél órán keresztül kent mindenfelé magán :) lemosni persze elfelejtették, és mivel rászáradt nem szedték le mert fájna neki...azt a javaslatot kaptam hogy fürdessem meg, és ne aggódjak, mivel csak ragasztó...



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése