2013. január 16., szerda

Csapongok

Ezer éve nem írtam, soksok minden történt. Eltelt a karácsony Nagymamák és Nagypapák bűvöletében, pirospöttyös és kakaóscsiga függésben :) Tudta, hogy ilyeneket itt nem ehet, bár a visszatérés után még próbált pár napig túrórudit kérni, nem sok sikerrel, az utolsó hármat ugyanis landolás után családilag megettük...

Tud fütyülni!! ez azért döbbenetes számomra mert én még most is alig tudok. Sok nyers répát eszik az biztos, szóval már kezdem elhinni amit kiskoromban állítottak a répaevésről :) Sőt, ami a legcukibb, magában fütyörészik séta vagy játék közben. Mindig is imádtam az olyan embereket, akik valamibe belefeledkezve fütyörésznek :) 

Sokkal kommunikatívabb lett, már néha igennel is válaszol a kérdésekre megszokott NEM helyett. Játszani még inkább egyedül szeret, de már barátkozik is !! Inkább nyers zöldségeket eszik mint gyümölcsöt, imád a konyhapulton sertepertélni és mindenbe beleharapni. A múltkor majdnem megevett egy fél kaliforniai paprikát harapva, mint egy almát, aztán karalábét rágcsált meg káposztát. Az édes dolgokat továbbra is imádja, de simán rábeszélhető egy kis répaevésre fánk helyett. Hajat mosni még mindig utál, üvölt, mikor látja hogy hajmosáshoz készülődünk, majd elmúlik ez is :) Éjjel majdnem mindig kér kislámpát, ez is új szokás, biztos elkezdett félni a sötétben. továbbra is memória és kirakóbajnok, könyvimádata nem csökken. Az oviban magyarul mesél a gyerekeknek a könyveskuckóban lapozgatva. A múltkor úgy találtam rá, hogy 2 alvó kisgyereknek tartotta kifelé a könyvet térdelve, és mesélt, azok meg békésen szuszogtak :) Rajong a hangszerekért, főleg a hegedű hozza lázba, mióta Apacukival együtt húzták a vonót karácsonykor. Túlestünk a 3 éves státuszon a Dévőnéninél (védőnéni:) ami elég mulatságosra sikerült, de kiderült hogy 13,9 kiló és jó a humora. Imád pizsamában lenni...Hirtelen ennyi, még fél éjjel írogathatnék :)

Hegedülés Apacukival

Olvas

A reptéren

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése