2012. május 31., csütörtök

A bölcsi-ügy

Szereti a bölcsit. Nagyon. Eljött az ideje annak, amit soha nem gondoltam volna. Azt gondoltam nem lesz nehéz kiszakítani a környezetéből, hiszen még olyan pici, és úgyis az a lényeg, hogy mi ott legyünk neki. 
Mostanában reggel rohanva készülődik, első szóra veszi a cipőjét amikor indulunk. Mindig bevisz magával valamit megmutatni az Éva néninek, vagy Erekara néninek, legyen az egy 1 méteres plüsskígyó, vagy egy aprócska hajcsat. 
Hétvégén is bölcsibe akar menni, és nem érti miért nem lehet, végül megnyugtatja magát azzal, hogy Éva néni dolgozik, és ezért nincs bölcsi :) (mert hétközben nyilván csak játszani járnak oda a nénik, szabadidejükben biztos dolgoznak :) 
Délután általában úgy kapom vissza, hogy "szédületes ez a csajszi". Ha kint vannak az udvaron, meglesem mit csinál: száguld végig a teraszon egy hatalmas labdán ülve, füvet nyír, motorozik. Amikor elmegyünk, integetnek a többiek és kiabálják: "Szia Hangaaaa"
A csoportról készült fényképet napokig hurcolta magával, és mesélte hogy ki-kicsoda. Barátai vannak...
Tegnap nyílt angol foglalkozás volt, végre benézhettem mit csinálnak a zárt ajtók mögött. Hihetetlen volt, milyen ügyes, és mennyire felszabadult. Ugyanúgy be nem áll a szája mint otthon ( két dal közötti csöndben közölte hogy "ó anyám":), ugrál, vigyorog. Rettenetesen örült mikor meglátott, de kibírta hogy nem jön oda, és végigcsinálta a műsort. Az előadás végén elmondtam a bölcsi vezetőjének a költözködés hírét, és küszködött a könnyeivel...


3 megjegyzés:

  1. Várja már az utazást? Mikor indultok? De visszajöttök majd ugye?
    Cuki ez a kiscsajszi.:) Szépen növöget a hajacskája is.:) Roli most beteg, ő is menne miden nap a bölcsibe, de már egy hete nem mehet, nagyon ledöntötte a mostani betegség, rosszabb, mint, amikor tüszős mandulagyulladása volt.

    VálaszTörlés
  2. Hát még nem nagyon érti szerintem, hogy elmegyünk. Július végén indulunk, és elvileg 2 év után jövünk haza. Hanga is beteg lett ma, 39 felett van a láza :( ez ugyanaz lehet mint Rolinak? más nem látszik rajta, csak láz. Remélem meggyógyultok hamar!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálunk járvány van a bölcsiben. Kezdődik hasmenéssel, majd köhögés, láz, majd sűrű orrfolyással. Tegnap bementem a bölcsibe, 4 gyerek volt a csoportban, a többi mind beteg.:(
      Hétfőn mehet bölcsibe, addig ismét én vagyok vele itthon, még mindig csúnyán köhög, de legalább nem fertőző. Jobbulást nektek is!

      Törlés