2011. március 27., vasárnap

Hétvégi morzsák

Délutáni alvás színlelés: már vagy 1 órája hallom hogy magyaráz, szöszmötöl, nekem meg majd leragadnak a szemeim. Bemegyek a szobába és lefekszem az ágyra, hátha valamelyikünk elalszik én voltam az esélyesebb, az utazóágyból kémlel. Tovább matat, ez így megy vagy fél órán keresztül. Egyszercsak feláll, és elkezd kiabálni teljes hangerővel: 'desszetet, desszetet, desszetet!' Röhögőgörcs, ágyból ki, pirospöttyös be :)


Szó nélkül elmegy sétálni a kedves benzinkutaslánnyal, vissza se néz.


Be akar jutni a fürdőszobába, üti az ajtót: 'megkeze, megkeze' (meg akarja mosni a kezét, holott 2 perce mostuk meg:) Bemegyünk, ismétli a mondandóját, aztán helyeselek, 'igen, megmossuk a kezed'. Elkerekedik a szeme, lenéz a cipőjére és közli 'meglába'. Azt azért nem mossuk meg :)


5 világító gumisünnel  körülvéve ül a franciaágyon, teljes kánaán, szólni sem tud, csak kapkodja a fejét. Soha nem gondolta volna hogy ennyien vannak :)


Reggeli mesenézés, amit soha ki nem hagyna. Ülünk a fotelban pizsamában, nem telik el 1 perc, eksztázisba esve kiabál: 'lépcső, lépcső' és nekilódulunk megmászni a kitudjahány lépcsőfokot Nyuszi mamáéknál, mert lépcső az van bőven. Lefelé ugrálva akar jönni... Egész napos program...


Az ebédnél mindenkit megmutat, és közli: Papa, Mama, Apa. Arra a kérdésre hogy 'és az Anya hol van?' értetlenül, hatalmas szemekkel néz, majd újra megmutatja a Papát...

1 megjegyzés:

  1. Meglába? Hát ez nagyon cuki :))) És a desszertkövetelés is :) A kiskori képeden pedig le sem tagadhatnád, hogy te vagy az anyukája :)

    VálaszTörlés