2010. április 11., vasárnap

Céklaszív

Elérkezett a cékla ideje a hozzátáplálásban, mivel a gyereknek vasra van szüksége punktum!! Első lépés a cékla beszerzése Nyuszi mamáék (az Anyukám nevének mai változata: az evolúció lépései: Anyu-Anyuci-Anyuszi-A Nyuszi-manapság már csak Nyu :) biztonságos kertjéből. Biztos forrásból megtudtam, a céklát rendkívül hosszú ideig kell főzni, amit persze egy kezdő anyukának esze ágában sincs elhinni, pedig milyen nagy életigazság :) Miután egy cékla Hanguci legalább 1 heti adagját jelentené, lefagyasztottam jégkockatartóban, és hogy stílusos legyen, szivecske formában. Olyan szép lett, a színe meg olyan mint az eperturmixnak, kedvem támadt megkóstolni, pedig utálom a céklát, és milyen finom :)

4 megjegyzés:

  1. Én sem vagyok nagy cékla evő, de ez így nagyon ínycsiklandozónak tűnik! Nagyon jó ötleteid vannak és nem semmi, amit 1 óra alatt leműveltél otthon! ;) Már látom mi vár majd rám is! :)

    VálaszTörlés
  2. HÚÚ. Ti még egyben? Mindjárt bekukkantok hozzád, már rég jártam arrafelé :)

    VálaszTörlés
  3. Még egyben! :) Válaszoltam is neked a blogomon a megjegyzésedhez, de azért itt is megkérdezem (bizti ami bizti alapon), neked zárva volt végig a méhszájad? Mert az enyém totál. C-2000-es. Köszi.

    VálaszTörlés
  4. írtam a másikra, drukkolok !!!!

    VálaszTörlés