2010. április 30., péntek

Álmos reggelek



Mostanában előbb ébred a Kisasszony, van hogy már fél hétkor kukorékol. Ilyenkor átviszem a nagyágyba, és evés közben még együtt visszalszunk. Aztán egy jó óra múlva kipattannak az óriásszemek, amik akkor még csak két kis csíknak látszanak. Olyan más ilyenkor az arca :) Álmos, bucifejű, kisszemű de máris mosolyog a világra. Aztán jön a játék a pelenkázófelszereléssel meg a ruháival, miközben felhangzik a Pálkatapéter és a Voltegytörökmehemed, esetleg a Haraputcaháromalatt. Ilyenkor nagyokat vigyorog, és végül vigyázbafekve és remegve várja, hogy mehessen a csatatérre habtapiszéleket rágni és mindenféle újabb izgalmas dolgot csinálni.



3 megjegyzés:

  1. De jó nektek, hogy csak fél hétkor keltek.:) Roli általában már fél hatkor kel, utána már senkit nem hagy aludni (még a tengerimalacokat sem), akármilyen későn is alszik el, fél hatkor már kukorékol. Hány cm most? És mekkora rucikat hord?

    VálaszTörlés
  2. Hát ez a korai napfelkelés világosodás minden babát felébreszt :) 69 centinek mérték, de szerintem több, általában 74eseket hord, de jó néhány 68as is még. Roli mekkora?

    VálaszTörlés
  3. Roli 70cm, pont ma mértük. Már 1 hónapja 74-es ruhákat hord, de van amelyik már most kicsi rá (body). A nacik, pulcsik amik 74-esek azok jók még.

    VálaszTörlés